Accessories


Hvidberg`s egen unike produktion.


Vores vintage kollektion af weekendtasker, Bulletbags og rygsække er "Special Edition" udgaver i de fineste kvaliteter og med oprindelse fra Bredtford & Huddersfield.

Disse produkter er produceret i få antal.

Weekend Tasker


Denne taske er seneste skud på stammen i I.W Hvidbergs over 240 år historie i textilbranchen. Til produktion af tasken har vi anvendt vores vintage metervarer fra 1970`erne. Som har oprindelse fra Bredtford og Huddersfield, Englands ældste produktions områder af høj kvalitets uldvarer.

Tasken er "Special Edition" produkt, og er kun produceret i få antal. Mål: H 39cm B 55cm D 21cm

Bullet Bags


Vores nye "Special Edition" Vintage taske i lækker kvalitet, til både mænd og kvinder. Tasken er fremstillet af vores vintage metervarer fra 1970`erne, som har har oprindelse fra Bredtford & Huddersfield, Englands ældste produktions områder af høj kvalitets uldvarer. Tasken er "Special Edition" produkt og kun produceret i få antal.

Mål: H 28cm B22cm D 6cm

Duffle Bags


Denne taske er lavet af topkornet læder, et lærred af høj kvalitet, der fås i fire farver, anti-rustbeslag i messing, tovejs lynlås og en bomuldsforing. Justerbar skulderrem og to tophåndtag i læder. To udvendige lommer - en med lynlås og den anden med stud. Tre indvendige lommer, på den ene side en med lynlås på den anden side 2 bælgelommer.

100% Cashmere huer

Boxer Shorts

Pique Polo Shirts

Roll Neck Pullover