Konfektionsskrædderi også kaldet "Made To Measure" (MTM)

 MTM er mellemtingen mellem stangtøj og klassisk skrædderi, som giver dig mulighed for at bygge en garderobe til en overkommelig pris.


Med Made To Measure får du tøj, som er syet til dig, syet efter dine mål, med dit valg af stoffer, og lavet ud fra vores grundmodeller.

Der er naturligvis mulighed for at modificere vores gundmodeller, tilpasse dem til det look du søger i dit skræddersyede tøj.


Du har adgang til tusinvis af forskellige kvalitetsmetervarer, som du kan vælge imellem - bouclé til en Chaneljakke, Thomas Mason til en skjorte, Scabal uld til jakkesæt, Liberty Fabrics til en skjortekjole, Ungaro design til en kjole...helt derud hvor vi kan få vævet stoffet, hvis det ikke er til at finde...

Forandringer og Reparationer

 

Som en del af vores skrædderiservice laver vi forandringer og reperationer på tøj købt igennem vores MTM Skrædderi og det klassiske skrædderi samt for vores eksisterende kunder.

 

Vi hjælper dig gerne med at lave forandringer til dit tøj, så det kan sidde bedste muligt og du kan komme til at bruge det.

Du kan se en prisliste for forandringer her.


Hvis din forandring kræver, vi bruger tid med nåle og målebånd sammen med dig og dit tøj, så skal du bestille en tid. Det kan du gøre her.


Det er dog ikke alle forandringer vi kan lave, grundet specielt maskineri. Vi arbejder ikke med trikotage eller skind. Det er der andre, som har maskinerne til.

Klassisk Skrædderi i København

 

Vores fantastisk dygtige skrædder kan hjælpe dig med alt indenfor det klassiske skrædderi... men også det mere kreative skrædderi.

 

Vores skrædder er klassisk uddannet og har mere end 25 års erfaring udi skrædderiets ædle kunst. Hun fører dig fra ide til produkt med sikkerhed, viden og erfaring.


Hun laver skrædderi både til damer og herrer. Alt indenfor faste stoffer og materialer. Alt lige fra jakkesæt, cottencoats og frakker til bukser, kjoler og nederdele.


Ud over at være en særdeles erfaren skrædder, så er hun også uddannet indenfor konstruktion og tilvirkning af mønstre og tilbyder også at omsætte dine ideer til brugbare mønstre, så du selv kan gå hjem og sy dine drømme op.